Duguláselhárítás Gödöllő, Mogyoród 

Duguláselhárítás Gödöllő és Mogyoród területén 


Professzionális duguláselhárítási szolgáltatások Gödöllő és Mogyoród városaiban


Gödöllő és Mogyoród lakóinak megbízható és gyors megoldást kínálok mindenféle dugulás esetén. Legyen szó konyhai, fürdőszobai vagy külső csatorna dugulásáról, Professzionális szerszámokkal és precíz munkavégzéssel garantálom a hosszú távú megoldást.

 
Szolgáltatásaim:
• Lakáson belüli dugulások elhárítása:
WC, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, bidé, piszoár és padlóösszefolyó vezetékek tisztítása. 

• Külső dugulások elhárítása:
Alapvezetékek és külső csatornák tisztítása.


Miért válassza az én duguláselhárítási szolgáltatásaimat Gödöllő és Mogyoród városaiban?


• 3 hónap garancia minden elvégzett munkára.

• Ingyenes kiszállás Gödöllő és Mogyoród területén

• Modern technikai háttér: korszerű akkumulátoros duguláselhárító gépek melyek áramszünet esetén is bevethetőek. Online számlázás azonnal, helyszínen emailben. Bankkártyás fizetési lehetőség, digitális névjegykártya hasznos információkkal, stb.

• Tiszta munkavégzés: Az elhárítás során ügyelek a tisztaságra és a munkaterület rendben tartására.

• Pontos érkezés: A megbeszélt időintervallumban érkezek, nem szokásom késni.

• Versenyképes árak: Megbízható duguláselhárítás versenyképes áron! Telefonos egyeztetésünk során azonnali árajánlatot kap. Fix árakon dolgozok, nálam nincs folyóméter és óradíj és egyéb megtévesztő árazás.

• Többféle fizetési lehetőség: a duguláselhárítás munkadíjját többféle módon fizetheti pl: készpénzzel, bankkártyával, átutalással. Természetesen a duguláselhárítás munkadijjáról kérés nélkül számlát kap.

• Megbízhatóság: Szolgáltatásom megbízható és professzionális, biztosítom, hogy a dugulás ne okozzon további problémákat.

• Tanácsadás: Szakszerű tanácsokat nyújtok a dugulások megelőzéséhez és a lefolyórendszer karbantartásához.


Ne hagyja, hogy a dugulás megkeserítse mindennapjait! Hívjon bizalommal, és amint lehet a segítségére sietek. Elérhetőségeimet megtalálja weboldalamon vagy hívhat közvetlenül is a megadott telefonszámon.

Tegye próbára szolgáltatásaimat és tapasztalja meg a professzionális duguláselhárítás előnyeit otthonában!
 

Hívás most: +36 30 948 6152


Ügyfeleim véleményei a duguláselhárítási szolgáltatásaimról


Ügyfeleim visszajelzései és véleményei rendkívül fontosak számomra. Az alábbiakban láthat néhány véleményt, amelyek tükrözik szolgáltatásaim minőségét és elkötelezettségemet az ügyfélelégedettség iránt.

Telefonos egyeztetés duguláselhárításhoz Gödöllő és Mogyoród városaiban


Milyen kérdésekre számíthatnak Gödöllő és Mogyoród lakosai?


Amikor duguláselhárítással kapcsolatban felhívnak, a telefonos egyeztetés során fontos, hogy a lehető legtöbb információt átadják a problémáról. Ez segít nekem felkészülni, és lehetővé tenni a gyorsabb és hatékonyabb megoldást. 

Az alábbiakban bemutatom, milyen kérdésekre számíthatnak egy ilyen hívás során, és miért fontosak ezek a kérdések.

 A dugulás helyszíne

Az első kérdések egyike, amit fel fogok tenni, hogy hol található a dugulás. Ez több okból is lényeges információ: 

- Panelház: Itt gyakoriak a közös rendszerek problémái, ami több lakást is érinthet.

- Társasház: Hasonlóan a panelházakhoz, itt is több lakás osztozik a csatorna-rendszeren, de a rendszer elrendezése változatosabb lehet.
 

- Családi ház: Itt általában önálló rendszer található, ami egyszerűsítheti a problémamegoldást, de a problémák forrása is szélesebb spektrumot ölelhet fel.


Mi dugult el és mióta áll fenn a probléma

A következő fontos információ, hogy pontosan mi dugult el (mosogató, mosdó, kád, WC, stb.), és mióta tart a probléma. Ez segít nekem felmérni a helyzet súlyosságát és sürgősségét.

- Dugulás helye: Eltérő eszközökre és megközelítésre lehet szükség egy konyhai lefolyó és egy WC dugulásának elhárításához.

- Időtartam: A hosszabb ideje fennálló problémák általában komolyabbak és összetettebbek, így más eszközöket és módszereket igényelhetnek.

Próbálkozott-e már házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel

Sok esetben az ügyfelek maguk is megpróbálják elhárítani a dugulást különböző módszerekkel, mint például vegyszerek használatával, pumpálással, vagy házilag készített eszközökkel. Ezek az információk kulcsfontosságúak, mert:

- Vegyszerek: Bizonyos vegyszerek használata után más típusú kezelést kell alkalmazni a biztonság érdekében.

- Házilag készített eszközök: Ezek akár károsíthatják is a csöveket, amit nekem figyelembe kell venni a munkám során.

Volt-e előzménye a dugulásnak, illetve milyen gyakran fordul elő

Az előzmények és a gyakoriság is fontos tényezők:

- Előzmények: Ha már többször előfordult hasonló probléma, az utalhat arra, hogy a rendszerben komolyabb, strukturális gondok vannak.
 

- Gyakoriság: Ha rendszeres problémáról van szó, lehet, hogy átfogóbb vizsgálatra, például csatornakamerázásra és hosszabb távú megoldásra lesz szükség.

A velem történő telefonos egyeztetés során feltett kérdések célja, hogy minél több információ birtokában érkezzek a helyszínre, és hatékonyan meg tudjam oldani a lefolyóvezeték problémát.

A pontos és részletes válaszokkal nemcsak időt takaríthatunk meg, de a munkavégzés is zökkenőmentesebb és gyorsabb lehet. Ezen információk megosztásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a legmegfelelőbb eszközökkel és megoldásokkal érkezzek, biztosítva ezzel a sikeres duguláselhárítást.


Hívás most: +36 30 948 6152


Duguláselhárítás Gödöllő és Mogyoród nyitvatartási információk 

Gödöllő és Mogyoród lakosai számára fontos tudnivaló, hogy a lefolyótisztítási szolgáltatásom hétfőtől péntekig 08:00 és 17:00 óra között áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy ezen időszakon kívül, hétvégén, ünnepnapon és munkaszüneti napon nem érhető el a szolgáltatás.

A hétköznapi nyitvatartás biztosítja a szolgáltatás megbízhatóságát és kiszámíthatóságát, lehetővé téve az ügyfelek számára a tervezést.

Fontos megjegyezni, hogy ez a nyitvatartási idő tájékoztató jellegű, és előfordulhatnak eltérések. Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a legfrissebb információkérésért!


Hívás most: +36 30 948 6152


Duguláselhárító eszközeim


A dugulások a háztartások és ipari létesítmények egyik leggyakoribb problémái közé tartoznak. Szerencsére, a modern technológia számos hatékony megoldást kínál ezek gyors és hatékony elhárítására. Az alábbiakban bemutatom professzionális duguláselhárító eszközeimet amelyekkel rendelkezem.

Milwaukee M18 FS akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 13-as, 10-es spirállal:

A Milwaukee M18 Fs egy erőteljes és megbízható akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék, amelyet elsősorban 40-es, 50-es, 63-as és 110-es átmérőjű csövek tisztítására fejlesztettek ki. A 13-as és 10-es spirálok segítségével könnyedén eltávolíthatók a makacs dugulások is. Az M18 technológia hosszú üzemidőt biztosít, míg az ergonomikus kialakítás kényelmes használatot tesz lehetővé.

 • Milwaukee M12 Drain Snake akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal:

A Milwaukee M12 egy kompaktabb, de ugyanolyan hatékony megoldás, amely 8-as és 6-os spirálokkal van felszerelve. Ez a készülék kifejezetten kisebb átmérőjű 32-es csövek és lefolyók tisztítására készült. Az M12 akkumulátoros rendszer kisebb, könnyebb és még mindig hosszú üzemidőt biztosít, ami ideális választássá teszi szűkebb helyeken történő munkavégzéshez.

• Ridgid Flexshaft K9-102 + lefolyótisztító készülék:


A Ridgid Flexshaft K9-102+  egy innovatív lefolyótisztító rendszer, amely rugalmas tengelyével és különböző méretű tisztítófejeivel kiválóan alkalmas a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. Ez az eszköz nagy sebességgel forgó láncokkal dolgozik, amelyek hatékonyan távolítják el a lerakódásokat és dugulásokat a csövek belső faláról. Ideális választás mind professzionális, mind háztartási használatra.
 

• Rothenberger Ropump Super szívó-nyomó pumpa:


Kisebb dugulásokhoz Rothenberger Ropump Super Plus egy egyszerű, de rendkívül hatékony szívó-nyomó pumpa, amely kisebb dugulások elhárítására szolgál. A készülék a vákuum és a nyomás erejét használja, hogy gyorsan és hatékonyan eltávolítsa a dugulásokat a lefolyókból. Kompakt méretének és könnyű használatának köszönhetően ideális eszköz otthoni használatra, kisebb dugulások gyors elhárítására.

• A megfelelő eszköz kiválasztása a dugulás súlyosságától és a csövek átmérőjétől függ. A Milwaukee és Ridgid professzionális készülékei kiválóan alkalmasak nagyobb és makacs dugulások elhárítására, míg a Rothenberger Ropump Super Plus ideális a kisebb, háztartási problémák gyors megoldására. Az akkumulátoros technológia előnyeit kihasználva ezek az eszközök hosszú üzemidőt és nagy mobilitást biztosítanak, így bármilyen helyzetben hatékony segítséget nyújtanak.

Milwaukee M18 Fs és Rothenberger csatornakamera
Milwaukee M18 Fs és Rothenberger csatornakamera
Ridgid Flexshaft K9-102+ lefolyótisztító készülék
Ridgid Flexshaft K9-102+ lefolyótisztító készülék
Milwaukee M12 Drain Snake akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék használat közben:

Duguláselhárítás és csatornakamerázás árak


Ha Ön is szembesült már otthonában vagy munkahelyén a dugulások kellemetlen problémájával, akkor jól tudja, mennyire fontos egy megbízható szakember gyors segítsége.

 Duguláselhárító szolgáltatásomat fix, előre megbeszélt árakon kínálom, így nem érheti Önt semmilyen kellemetlen meglepetés a munka végén.
 Nálam nincsenek rejtett költségek: nincs óradíj, folyóméter díj vagy kiszállási díj.


Duguláselhárítási szolgáltatásaim és díjaim Gödöllő és Mogyoród lakóinak 


A duguláselhárítás költségét minden esetben előre, telefonos egyeztetés során pontosan meg tudom határozni. A munkadíj összege természetesen függ az elvégzendő feladat összetettségétől és a tisztítandó csőátmérőtől.


Áraim következőképpen alakulnak:

Duguláselhárítás: 10,000 Ft-tól 35,000 Ft-ig terjednek.

Csatornakamerázás: 30,000 Ft

Csatornakamerázás helymeghatározással: 40,000 Ft

Fizetési lehetőségek
A szolgáltatás díját az alábbi módokon fizetheti:

-Készpénz

-Bankkártya

-Átutalás

Szolgáltatásom célja, hogy ügyfeleim számára a lehető legkényelmesebb és legátláthatóbb megoldásokat kínáljam. Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, hogy pontos árajánlatot adhassak a szükséges munkára, és garantálom, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtok duguláselhárítás és csatornakamerázás terén.


Hívás most: +36 30 948 6152

 

Csatornakamerázás Gödöllő és Mogyoród településeken 


Mi a csatornakamerázás, mikor ajánlott, és hogyan zajlik?
 

A csatornakamerázásról

A csatornakamerázás egy olyan eljárás, melynek során egy vízálló kamerát juttatok a csatornarendszerbe, hogy annak belső állapotát felmérjem. A kamera által rögzített képet vagy videót egy monitoron látom, így pontos képet kapok a csövek állapotáról, a dugulásokról, a sérülésekről és a gyökérbenövésekről.

A csatornakamerázás számos előnnyel jár:

 • Pontos hibadiagnózis: A kamera segítségével pontosan meghatározható a dugulás, a sérülés vagy a gyökérbenövés helye, kiterjedése és oka.
 • Költséghatékony: A bontás nélküli hibadiagnózisnak köszönhetően nem kell feleslegesen megbontani a falakat és a csöveket, ami jelentősen csökkentheti a javítási költségeket.
 • Gyors: A csatornakamerázás egy gyors és hatékony eljárás, a csatornarendszer hosszának függvényében 30 perctől 2 óráig tart.
 • Tisztaság: A csatornakamerázás egy tiszta eljárás, nem jár szennyeződéssel és porral.
 • Megelőzés: A csatornakamerázás nemcsak a hibák feltárására, de a megelőzésre is használható. Régi épületeknél, vásárlás előtt vagy felújításkor javasolt a csatornarendszer kamerás vizsgálata, hogy elkerülhetők legyenek a későbbi problémák.

Mikor ajánlott a csatornakamerázás?

 • Visszatérő dugulások esetén
 • Ha véletlenül kemény tárgy kerül a csatornába
 • Csővezeték sérülésének gyanúja esetén
 • Gyökérbenövés esetén
 • Használt ingatlan vásárlása előtt
 • Épület átépítése vagy bővítése előtt
 • Régi épületeknél

A csatornakamerázás menete:

 1. Egy belépési pontot keresek a csatornarendszerbe, ez lehet egy tisztítóakna vagy egy lefolyó nyílás.
 2. A kamerát egy vékony kábelen keresztül bevezetem a csatornába.
 3. A kamera a csövön haladva képet vagy videót rögzít a lefolyó belső állapotáról.
 4. Monitoron figyelem a képet, és az alapján diagnosztizálom a hibát.
 5. A vizsgálat befejeztével a kamerát kihúzom a csatornából.

Duguláselhárítás házilag:


Tippek és tanácsok

A dugulás kellemetlen, de szerencsére sok esetben házilag is elhárítható. Íme néhány tipp a leggyakoribb dugulások ellen:

Mosogató:

 • Szódabikarbóna és ecet: Keverjen össze fél pohár szódabikarbónát és fél pohár ecetet. Öntse a lefolyóba, majd hagyja hatni 15-30 percig. Ezután öblítse le forró vízzel.

 • Gumikesztyű: Húzzon gumikesztyűt, és duguláselhárító spirállal próbálja meg kiszedni a dugulást okozó szennyeződéseket.

 • Forró víz: Öntsön egy fazék forró vizet a lefolyóba. Ez segíthet feloldani a zsíros lerakódásokat és a szerves anyagokat.

WC:

 • WC pumpa: A WC pumpa a legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz a WC duguláselhárításához. Használja energikusan, amíg a víz el nem kezd lefolyni.
 • Gumikesztyű: Húzzon gumikesztyűt, és duguláselhárító spirállal próbálja meg kiszedni a dugulást okozó szennyeződéseket.
 • Forró víz: Öntsön egy vödör forró vizet a WC-be. Ez segíthet feloldani a székletpapírt és a szerves anyagokat.

Kád/zuhanyzó:

 • Lefolyótisztító: Öntsön egy flakon lefolyótisztítót a lefolyóba, és hagyja hatni a címkén feltüntetett ideig. Ezután öblítse le forró vízzel.
 • Ecet és só: Keverjen össze fél pohár ecetet és fél pohár sót. Öntse a lefolyóba, majd hagyja hatni 15-30 percig. Ezután öblítse le forró vízzel.
 • Duguláselhárító spirál: Húzzon gumikesztyűt, és duguláselhárító spirállal próbálja meg kiszedni a dugulást okozó szennyeződéseket.

Általános tippek:

 • Megelőzés: Rendszeresen tisztítsa a lefolyókat, hogy megelőzze a dugulást. Használjon lefolyóvédőt a mosogatóban és a zuhanyzóban.
 • Ne öntsön zsírt és olajat a lefolyóba: A zsír és az olaj megkeményedhet a csövekben, és dugulást okozhat.
 • Ne öntsön ételmaradékot a WC-be: Az ételmaradékok eldugulhatnak a WC-ben.
 • Hívjon szakembert: Ha a dugulást nem sikerül házilag elhárítani, hívjon szakembert.
Hívás most: +36 30 948 6152