Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros 

Hívás most: +36 30 948 6152

Üdvözlöm a weboldalamon!

Cégem professzionális duguláselhárítással áll rendelkezésére Verőce,Kismaros, Nagymaros településeken. Legyen szó WC, mosdókagyló vagy konyhai lefolyó dugulásáról, én gyorsan és hatékonyan oldom meg a problémát. Professzionális szerszámokkal és precíz munkavégzéssel garantálom a hosszú távú megoldást.

Ha dugulása van, forduljon hozzám bizalommal! Munkámat a mai kornak megfelelő szerszámokkal, gépekkel végzem. Duguláselhárítási munkálataimat általában Verőce, Kismaros, Nagymaros vonzáskörzetében szoktam folytatni.

A duguláselhárításokról minden esetben számlát állítok ki és három hónap garanciát vállalok az általam elvégzett munkára. Az áraim fix árak, nincs folyóméter díj, nincs kiszállási díj, nincs utólagos variálás az árakkal. 

A duguláselhárítást 40-es csőmérettől és a felett Milwaukee M18 akkumulátoros lefolyócső tisztító gépekkel végzem, 40-csőméret alatt Milwaukee m12-es akkumulátoros csőtisztító készüléket használok. Ezek a gépek és tartozékai úgy vannak kialakítva, hogy véletlenül se okozzanak kárt a pvc csőben.  

A duguláselhárítás az esetek 99%-ban falbontás, betonbontás nélkül kivitelezhető, de sajnos vannak olyan esetek amikor elkerülhetetlen a bontás, például a falon belüli mosógép szifonoknál.

Pontosan érkezem az előre megbeszélt időpontra, de ha valami oknál fogva késnék (nem jellemző rám), akkor természetesen azt mielőbb közlöm a megrendelővel. A duguláselhárítást tiszta géppel és szerszámokkal végzem, munka befejeztével pedig tisztaságot hagyok magam után. 

A duguláselhárítás időtartama általában 40-60 perc, de van olyan dugulás is, amelynek az elhárítása 2-3 órát vesz igénybe. Nem vagyok gyors szolgálat és egyedül dolgozom, ezért 1-2 órán belüli kiszállást nem minden esetben tudok biztosítani, de igyekszem minél előbb kiérkezni a dugulás helyszínére. Az elérhetőségemről itt a kapcsolat menüpontban, vagy lejjebb görgetve tudnak tájékozódni.

Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával!

Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros elérhetőség:

Hívás most: +36 30 948 6152
 • H-P: 08:00-17:00-ig
 • Sz: Zárva
 • Vasárnap: Zárva
 • Munkaszüneti és ünnepnapokon : Zárva

Duguláselhárító eszközeim

 • Milwaukee M18 Fs akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 13-as, 10-es spirállal
 • Milwaukee M18 Pf akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 10-es, 8-as spirállal
 • Milwaukee M12 akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal
 • Ridgid Flexshaft K9-102+ lefolyótisztító készülék
 • Rothenberger Ropump Super Plus szívó-nyomó pumpa

Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros és környékükön

Tiszta munkavégzés, pontos helyszínre érkezés! Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával.  

Verőce, Kismaros, Nagymaros duguláselhárítás fix áron,  06-30-948-6152

Verőce, Kismaros, Nagymaros duguláselhárítás és csatornakamerázás árak 

Fix, előre megbeszélt árakon dolgozok, így nem érheti önt meglepetés! Nincs óradíj, folyóméter díj, kiszállási díj. Telefonos egyeztetés során pontos összeget tudok mondani a duguláselhárítás költségről. A munkadíj összege nyilván függ az elvégzendő feladattól, tisztítandó csőátmérőtől. Áraim 10000ft-tól 30000ft-ig terjednek duguláselhárítás esetén. A kamerás csatornavizsgálat költsége helymeghatározással 25000ft.

A szolgáltatás ellenértékét fizetheti:

 • készpénzzel
 • bankkártyával
 • utalással

Lefolyótisztítás Verőce, Kismaros, Nagymaros
 

Megbízható, korrekt duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros és vonzáskörzetükben

-nincs kiszállási díj Verőce, Kismaros, Nagymaros területén

-fix duguláselhárítási árak

-nincs folyóméter díj, nincs óradíj

-számla az elvégzett munkáról

-3 hónap garancia a duguláselhárításra

-tiszta duguláselhárítási munkavégzés

-pontos érkezés a duguláselhárítás helyszínére

-tiszta és ápolt megjelenés

-tanácsadás dugulások megelőzésére, lefolyó csövek karbantartására

Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros szolgáltatási területek:

Duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros területén és vonzáskörzetében. Ezen területeken ingyenes kiszállási díjat tudok biztosítani, akár külső, vagy belső dugulásról legyen is szó. A kiszállás gyorsaságát nagyban meghatározza, hogy éppen mennyi duguláselhárítási munkám van és hogy hol vannak ezek a lefolyótisztítási munkálatok. 

 Duguláselhárítás és lefolyótisztítás az alábbi településeken kiszállási díj nélkül: Verőce, Kismaros, Nagymaros, Dunakeszi, Göd, Fót, Sződliget, Kosd, Vác, Veresegyház, Szada, Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád, Pomáz, Szentendre, Budakalász, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Mogyoród, Gödöllő, Kerepes, Szilasliget, Zebegény, Szob, Üröm, Vecsés, Pécel, Maglód, Gyömrő

  Az általam végzett duguláselhárítási munkák

-Lakáson, épületen belüli duguláselhárítások: Wc, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, bidé, piszuár, padlóösszefolyó vezetékeinek tisztítása

-Lakáson, épületen kívüli duguláselhárítások: külső alapvezetékek tisztítása

Telefonos egyeztetésnél felmerülő kérdések:

-a dugulás helyszíne /panelház, társasház, családiház/?

-mi dugult el?

-mióta van eldugulva?

-próbálkozott -e házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel?

-volt -e előzménye a dugulásnak?

-rendelkeznek -e lakásbiztosítással?

-melyik településen található a dugulás?

-volt -e már dugulása, ha volt akkor mennyi ideje, milyen gyakran?

Dugulás megelőzés, lefolyórendszer karbantartás Verőce, Kismaros, Nagymaros:

MOSOGATÓ: ne öntsünk olajat és zsírt a lefolyóba, minél melegebb és bő vízzel mosogassunk, lehetőleg ne vigyük túlzásba a mosogatószerek használatát. Ha kialakult a dugulás, akkor lehetőleg ne próbálkozzunk slaggal átmosatni a lefolyórendszert, mert az csak időleges megoldás. Sokan azt hiszik, hogy a konyhai lefolyó slaggal való átmosatása jó módszer, de valójában csak idő kérdése, hogy mikor dugul le újra. A slagos módszernél a víz csak utat tör magának a leggyengébb ponton, de a lerakódott zsírt nem távolítja el. Ahogy telik az idő egyre zsírosabbá válik ezáltal a konyhai lefolyó és értelem szerűen nehezebbé és koszosabbá válik a tisztítása. Ha rendelkeznek mosogató géppel, akkor azt javaslom, hogy minden második-harmadik géphasználat után eresszék tele a ledugózott mosogatót és végezzenek egy öblítést. Ez az öblítés segít abban, hogy a mosogatógép után maradt szennyeződések ne rakódjanak le a lefolyó rendszerünkbe, ezzel is megelőzve a dugulás kialakulását. Mosogatógépünknél inkább a folyékony mosogatószert használjunk.
MOSDÓ, BIDÉ, FÜRDŐKÁD, ZUHANYZÓ: használjunk szűrőket, havonta, kéthavonta lehet lefolyótisztító gélt, vagy ecetet önteni a szifonokba, majd fél óra-óra elteltével forróvízzel öblítést végezni.

 WC: ne dobjunk ételmaradékot, tampont popsitörlőt a wc-be. A Wc-be karbantartás céljából 3 havonta lehet fél liter sósavat önteni (lemarja a vízkövet a kagyló bűzelzárójából).

 PADLÓÖSSZEFOLYÓNKAT: 3-4 havonta nem árt kitakarítani domestosos vízzel.

 KÜLSŐ ALAPVEZETÉK: a kertben, illetve az udvarban lévő csatorna tisztítókon keresztül az akna irányába évente kétszer slaggal ki lehet mosatni.

 Ha már kialakult a dugulás, akkor lehet próbálkozni a házi praktikákkal, ecet+ szódabikarbóna, lefolyótisztító gél, barkácsboltban kapható csőgörény, wc pumpa. Csőgörény használatakor figyeljünk arra, hogy ne tegyünk kárt a lefolyó csőbe, ne erőltessük, ha megakad, mert az törést és repedést okozhat. Továbbá kerüljük el a spirál megcsavarodását a csőben, mert ha megcsavarodik, akkor beleszorulhat a lefolyóba és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet. Vegyszerek használatakor fokozottan ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön bőrünkre és szemünkbe a maróhatású anyag, továbbá biztosítsuk a szellőzést, légcserét. Gyerekek elől gondosan zárjuk el ezeket a kemikáliákat! Ezek a házi módszerek beválhatnak enyhébb dugulások esetén, azonban makacsabb dugulásoknál biztos, hogy nem járnak sikerrel. Arra nagyon figyeljünk, hogy a lefolyótisztító granulátumokat (szemcsés, darabos) kerüljük, mert azok beleköthetnek a szifonba és a lefolyócsőbe. További érdekességeket a duguláselhárítás blog-ban találhatnak. Ha nem sikerült megoldani az otthoni eszközökkel a dugulást, akkor önnek duguláselhárító szakemberre van szüksége!

Duguláselhárítás Milwaukee spirálgéppel

A lefolyóvezetékbe spirált vezetek be, melyek mérete függ az éppen eldugult vezeték átmérőjétől. A spirált egy gép hajtja meg, melyhez tartozik egy védődob amiből a spirálok tudnak kifele és befele mozogni és forogni. A védődob felfogja a szennyeződéseket, csökkenti a vibrációt, védi otthona tisztaságát, épségét (nem karcolódik a járólap, parketta). A spirálok végére különböző tisztítófejeket lehet csatlakoztatni, pl egyenes tisztítófej, billenőfejes buzogány fej , tölcsér alakú tisztító fej, stb. Mosogató, padló összefolyó, wc dugulásnál 10-es, ill 13-as spirált alkalmazok. Mosdó és bidé dugulásnál 8-as és 10-es spirált használok. A gép és a spirál nem tesz kárt a lefolyó csövekben, ha a szakember szakszerűen használja az eszközeit. Zuhanyzónál és fürdőkádnál azon esetekben mikor nincs külső tisztítási lehetőség, ott egy speciális szívó-nyomó pumpát alkalmazok, vagy vegyszert.

Csatornakamerázás Verőce, Kismaros, Nagymaros

Csatornakamerát általában rendszeresen visszatérő dugulásoknál szoktak alkalmazni. A csőkamerával felderíthető, hogy mi okozza a rendszeresen előforduló dugulások kialakulását. A hiba sok minden lehet, pl: gyökérbenövés, roncsolódott cső, szétcsuszott illesztés, rossz lejtés, stb.

 Személyszerint elsősorban saját magam ellenőrzése céljából vásároltam kamerát, hogy nyugodt szívvel adjam át az elvégzett munkát és tudjam vállalni a meghirdetett három hónapos garanciát. Az általam vásárolt kamera egy Rothenberger Roscope i2000 25/16-os kamera( kamerafej átmérő 25mm, tolókábel hosszúság 16m), mely rendelkezik egy beépített jeladóval. A beépített jeladó lehetővé teszi a keresőmodul (Rothenberger Roloc Plus) használatát, mely pontosan behatárolja a kamerafej, illetve a hiba pontos helyét és mélységét. 

A csatornakamerának is megvannak a korlátai, például az előrehaladásnál túl nagy az ellenállás a sok irányváltás miatt, vagy szimplán túl hosszú a szakasz. Ilyenkor megtörik a tolókábel és nem halad előre a kamerafej (saját tapasztalat, saját kamerával, a többi gyártó termékeivel nem tudom, hogy mi a helyzet!). Fontos, hogy a csőkamera csak kitisztított csőben lát! A kamerás szolgáltatás csak 63-as, 110-es és 125-ös csőátmérőre vonatkozik!!! Igény esetén a kamera felvételeket emailben továbbítom a megrendelőnek! Duguláselhárítás, csőkamerázás Verőce, Kismaros, Nagymaros TEL: 06-30-948-6152

Duguláselhárításra kiterjedő lakásbiztosítás esetén:

Ha rendelkezik lakásbiztosítással és az kiterjed a duguláselhárításra is, akkor a nekem kifizetett összeget vissza igényelheti a biztosítójától az általam kiállított számla alapján. Önnek be sem kell mennie a biztosítójához, még csak a kárszakértőt sem kell várnia, egyszerűen email-en keresztül el lehet intézni és egy-két napon belül utalják is a pénzt, de ebben majd segítséget nyújtok önnek.

Kovács Zoltán duguláselhárítás közösségi média

 
Az alábbi linkeken még több fényképet és videót tekinthet meg a duguláselhárítási tevékenységemről. Remélem, hogy ezekkel a fényképekkel és videókkal elnyerem megtisztelő bizalmát, továbbá nagyobb betekintést tudok nyújtani önnek a munkafolyamatokról.

 
Youtube csatorna:
https://youtube.com/channel/UCaCjgJKJM_Q2CpDUZwf0rug

Facebook:
https://www.facebook.com/dugulaselharitaskz

Instagram:
https://instagram.com/dugulaselharitas_kz

Twitter:
 https://twitter.com/Dugulselhrts2?t=d5tz_GjfPSpnIEXBdOKMhw&s=09

Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/dugul%C3%A1selh%C3%A1r%C3%ADt%C3%A1s-kz-77928a19a

Köszönöm, hogy meglátogatta a weboldalamat!
Kovács Zoltán duguláselhárítás Verőce, Kismaros, Nagymaros

06-30-948-6152