Duguláselhárítás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád 

Tisztelt megrendelők! Július 22-től augusztus 5-ig szabadság miatt nem leszek elérhető!
Tisztelt megrendelők! Július 22-től augusztus 5-ig szabadság miatt nem leszek elérhető!
Hívás most: +36 30 948 6152

Üdvözlöm a weboldalamon!


Cégem professzionális duguláselhárítással áll rendelkezésére Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád településeken. Legyen szó WC, mosdókagyló vagy konyhai lefolyó dugulásáról, én gyorsan és hatékonyan oldom meg a problémát. Professzionális szerszámokkal és precíz munkavégzéssel garantálom a hosszú távú megoldást.

Ha dugulása van, forduljon hozzám bizalommal! Munkámat a mai kornak megfelelő szerszámokkal, gépekkel végzem. Duguláselhárítási munkálataimat általában Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád vonzáskörzetében szoktam folytatni.

A duguláselhárításokról minden esetben számlát állítok ki és három hónap garanciát vállalok az általam elvégzett munkára. Az áraim fix árak, nincs folyóméter díj, nincs kiszállási díj, nincs utólagos variálás az árakkal. 

A duguláselhárítást 40-es csőmérettől és a felett Milwaukee M18 akkumulátoros lefolyócső tisztító gépekkel végzem, 40-csőméret alatt Milwaukee m12-es akkumulátoros csőtisztító készüléket használok. Ezek a gépek és tartozékai úgy vannak kialakítva, hogy véletlenül se okozzanak kárt a pvc csőben. 

A duguláselhárítás az esetek 99%-ban falbontás, betonbontás nélkül kivitelezhető, de sajnos vannak olyan esetek amikor elkerülhetetlen a bontás, például a falon belüli    mosógép szifonoknál.

Pontosan érkezem az előre megbeszélt időpontra, de ha valami oknál fogva késnék (nem jellemző rám), akkor természetesen azt mielőbb közlöm a megrendelővel. A duguláselhárítást tiszta géppel és szerszámokkal végzem, munka befejeztével pedig tisztaságot hagyok magam után. 

A duguláselhárítás időtartama általában 40-60 perc, de van olyan dugulás is, amelynek az elhárítása 2-3 órát vesz igénybe. Nem vagyok gyors szolgálat és egyedül dolgozom, ezért 1-2 órán belüli kiszállást nem minden esetben tudok biztosítani, de igyekszem minél előbb kiérkezni a dugulás helyszínére. Az elérhetőségemről itt a kapcsolat menüpontban, vagy lejjebb görgetve tudnak tájékozódni.

Duguláselhárítás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával!

Duguláselhárítás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád elérhetőség:

Hívás most: +36 30 948 6152
 • H-P: 08:00-17:00-ig
 • Sz: Zárva
 • Vasárnap: Zárva
 • Munkaszüneti és ünnepnapokon : Zárva

Duguláselhárító eszközeim

 • Milwaukee M18 Fs akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 13-as, 10-es spirállal
 • Milwaukee M18 Pf akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 10-es, 8-as spirállal
 • Milwaukee M12 akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal
 • Ridgid Flexshaft K9-102+ lefolyótisztító készülék
 • Rothenberger Ropump Super Plus szívó-nyomó pumpa

Duguláselhárítás, csatornakamerázás árak

Fix, előre megbeszélt árakon dolgozok, így nem érheti önt meglepetés! Nincs óradíj, folyóméter díj, kiszállási díj. Telefonos egyeztetés során pontos összeget tudok mondani a duguláselhárítás költségről. A munkadíj összege nyilván függ az elvégzendő feladattól, tisztítandó csőátmérőtől. Áraim 10000ft-tól 30000ft-ig terjednek duguláselhárítás esetén. A kamerás csatornavizsgálat költsége helymeghatározással 25000ft.

A szolgáltatás ellenértékét fizetheti:

 • készpénzzel
 • bankkártyával
 • utalással
Bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség

Duguláselhárítás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád városaiban

-nincs kiszállási díj Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád területén

-fix duguláselhárítási árak

-nics folyóméter díj, nincs óradíj

-számla az elvégzett munkáról

-3 hónap garancia a duguláselhárításra

-tiszta duguláselhárítási munkavégzés

-pontos érkezés a duguláselhárítás helyszínére

-tiszta és ápolt megjelenés

-tanácsadás dugulások megelőzéséhez, lefolyó csövek karbantartásához

Duguláselhárítás Őrbottyán szolgáltatási területek:

Duguláselhárítás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád területén és vonzáskörzetében. Ezen területeken ingyenes kiszállási díjat tudok biztosítani, akár külső, vagy belső dugulásról legyen is szó. A kiszállás gyorsaságát nagyban meghatározza, hogy éppen mennyi duguláselhárítási munkám van és hogy hol vannak ezek a lefolyótisztítási munkálatok. 

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás az alábbi településeken kiszállási díj nélkül: Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád, Dunakeszi, Göd, Fót, Sződliget, Kosd, Vác, Verőce, Kismaros, Nagymaros, Veresegyház, Szada, Pomáz, Szentendre, Budakalász, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Mogyoród, Gödöllő, Kerepes, Szilasliget, Zebegény, Szob, Üröm, Vecsés, Pécel, Maglód, Gyömrő.   

Az általam végzett duguláselhárítások: 

-Lakáson, épületen belüli duguláselhárítások: Wc, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, bidé, piszuár, padlóösszefolyó vezetékeinek tisztítása

-Lakáson, épületen kívüli duguláselhárítások: külső alapvezetékek tisztítása

Telefonos egyeztetésnél felmerülő kérdések:

-a dugulás helyszíne /panelház, társasház, családiház/?

-mi dugult el?

-mióta van eldugulva?

-próbálkozott -e házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel?

-volt -e előzménye a dugulásnak?

-rendelkeznek -e lakásbiztosítással?

-melyik településen található a dugulás?

-volt -e már dugulása, ha volt akkor mennyi ideje, milyen gyakran?

Dugulás megelőzés, lefolyórendszer karbantartás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád:

MOSOGATÓ: ne öntsünk olajat és zsírt a lefolyóba, minél melegebb és bő vízzel mosogassunk, lehetőleg ne vigyük túlzásba a mosogatószerek használatát. Ha kialakult a dugulás, akkor lehetőleg ne próbálkozzunk slaggal átmosatni a lefolyórendszert, mert az csak időleges megoldás. Sokan azt hiszik, hogy a konyhai lefolyó slaggal való átmosatása jó módszer, de valójában csak idő kérdése, hogy mikor dugul le újra. A slagos módszernél a víz csak utat tör magának a leggyengébb ponton, de a lerakódott zsírt nem távolítja el. Ahogy telik az idő egyre zsírosabbá válik ezáltal a konyhai lefolyó és értelem szerűen nehezebbé és koszosabbá válik a tisztítása. Ha rendelkeznek mosogató géppel, akkor azt javaslom, hogy minden második-harmadik géphasználat után eresszék tele a ledugózott mosogatót és végezzenek egy öblítést. Ez az öblítés segít abban, hogy a mosogatógép után maradt szennyeződések ne rakódjanak le a lefolyó rendszerünkbe, ezzel is megelőzve a dugulás kialakulását. Mosogatógépünknél inkább a folyékony mosogatószert használjunk.


MOSDÓ, BIDÉ, ZUHANYZÓ, FÜRDŐKÁD: használjunk szűrőket, havonta, kéthavonta lehet lefolyótisztító gélt, vagy ecetet önteni a szifonokba, majd fél óra-óra elteltével forróvízzel öblítést végezni.

 WC: ne dobjunk ételmaradékot, tampont popsitörlőt a wc-be. A Wc-be karbantartás céljából 3 havonta lehet fél liter sósavat önteni (lemarja a vízkövet a kagyló bűzelzárójából).

 PADLÓÖSSZEFOLYÓNKAT: 3-4 havonta nem árt kitakarítani domestosos vízzel.

 KÜLSŐ ALAPVEZETÉK: a kertben, illetve az udvarban lévő csatorna tisztítókon keresztül az akna irányába évente kétszer slaggal ki lehet mosatni.

 Ha már kialakult a dugulás, akkor lehet próbálkozni a házi praktikákkal, ecet+ szódabikarbóna, lefolyótisztító gél, barkácsboltban kapható csőgörény, wc pumpa. Csőgörény használatakor figyeljünk arra, hogy ne tegyünk kárt a lefolyó csőbe, ne erőltessük, ha megakad, mert az törést és repedést okozhat. Továbbá kerüljük el a spirál megcsavarodását a csőben, mert ha megcsavarodik, akkor beleszorulhat a lefolyóba és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet. Vegyszerek használatakor fokozottan ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön bőrünkre és szemünkbe a maróhatású anyag, továbbá biztosítsuk a szellőzést, légcserét. Gyerekek elől gondosan zárjuk el ezeket a kemikáliákat! Ezek a házi módszerek beválhatnak enyhébb dugulások esetén, azonban makacsabb dugulásoknál biztos, hogy nem járnak sikerrel. Arra nagyon figyeljünk, hogy a lefolyótisztító granulátumokat (szemcsés, darabos) kerüljük, mert azok beleköthetnek a szifonba és a lefolyócsőbe. További érdekességeket a duguláselhárítás blog-ban találhatnak. Ha nem sikerült megoldani az otthoni eszközökkel a dugulást, akkor önnek duguláselhárító szakemberre van szüksége!

Duguláselhárítás Milwaukee spirálgéppel 

A lefolyóvezetékbe spirált vezetek be, melyek mérete függ az éppen eldugult vezeték átmérőjétől. A spirált egy gép hajtja meg, melyhez tartozik egy védődob amiből a spirálok tudnak kifele és befele mozogni és forogni. A védődob felfogja a szennyeződéseket, csökkenti a vibrációt, védi otthona tisztaságát, épségét (nem karcolódik a járólap, parketta). A spirálok végére különböző tisztítófejeket lehet csatlakoztatni, pl egyenes tisztítófej, billenőfejes buzogány fej , tölcsér alakú tisztító fej, stb. Mosogató, padló összefolyó, wc dugulásnál 10-es, ill 13-as spirált alkalmazok. Mosdó és bidé dugulásnál 8-as és 10-es spirált használok. A gép és a spirál nem tesz kárt a lefolyó csövekben, ha a szakember szakszerűen használja az eszközeit. Zuhanyzónál és fürdőkádnál azon esetekben mikor nincs külső tisztítási lehetőség, ott egy speciális szívó-nyomó pumpát alkalmazok, vagy vegyszert.

Csatornakamerázás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád

Csatornakamerát általában rendszeresen visszatérő dugulásoknál szoktak alkalmazni. A csőkamerával felderíthető, hogy mi okozza a rendszeresen előforduló dugulások kialakulását. A hiba sok minden lehet, pl: gyökérbenövés, roncsolódott cső, szétcsuszott illesztés, rossz lejtés, stb.

 Személyszerint elsősorban saját magam ellenőrzése céljából vásároltam kamerát, hogy nyugodt szívvel adjam át az elvégzett munkát és tudjam vállalni a meghirdetett három hónapos garanciát. Az általam vásárolt kamera egy Rothenberger Roscope i2000 25/16-os kamera( kamerafej átmérő 25mm, tolókábel hosszúság 16m), mely rendelkezik egy beépített jeladóval. A beépített jeladó lehetővé teszi a keresőmodul (Rothenberger Roloc Plus) használatát, mely pontosan behatárolja a kamerafej, illetve a hiba pontos helyét és mélységét. 

A csatornakamerának is megvannak a korlátai, például az előrehaladásnál túl nagy az ellenállás a sok irányváltás miatt, vagy szimplán túl hosszú a szakasz. Ilyenkor megtörik a tolókábel és nem halad előre a kamerafej (saját tapasztalat, saját kamerával, a többi gyártó termékeivel nem tudom, hogy mi a helyzet!). Fontos, hogy a csőkamera csak kitisztított csőben lát! A kamerás szolgáltatás csak 63-as, 110-es és 125-ös csőátmérőre vonatkozik!!! Igény esetén a kamera felvételeket emailben továbbítom a megrendelőnek! Duguláselhárítás, csőkamerázás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád TEL: 06-30-948-6152

Duguláselhárításra kiterjedő lakásbiztosítás esetén:

Ha rendelkezik lakásbiztosítással és az kiterjed a duguláselhárításra is, akkor a nekem kifizetett összeget vissza igényelheti a biztosítójától az általam kiállított számla alapján. Önnek be sem kell mennie a biztosítójához, még csak a kárszakértőt sem kell várnia, egyszerűen email-en keresztül el lehet intézni és egy-két napon belül utalják is a pénzt, de ebben majd segítséget nyújtok önnek.

Kovács Zoltán duguláselhárítás közösségi média

 
Az alábbi linkeken még több fényképet és videót tekinthet meg a duguláselhárítási tevékenységemről. Remélem, hogy ezekkel a fényképekkel és videókkal elnyerem megtisztelő bizalmát, továbbá nagyobb betekintést tudok nyújtani önnek a munkafolyamatokról.

 
Youtube csatorna:
https://youtube.com/channel/UCaCjgJKJM_Q2CpDUZwf0rug

Facebook:
https://www.facebook.com/dugulaselharitaskz

Instagram:
https://instagram.com/dugulaselharitas_kz

Twitter:
https://twitter.com/Dugulselhrts2?t=d5tz_GjfPSpnIEXBdOKMhw&s=09

Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/dugul%C3%A1selh%C3%A1r%C3%ADt%C3%A1s-kz-77928a19a

Köszönöm, hogy meglátogatta a weboldalamat!

Kovács Zoltán duguláselhárítás Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád

06-30-948-6152