Duguláselhárítás Budakalász, Szentendre, Pomáz
Duguláselhárítás Budakalász, Szentendre, Pomáz
Hívás most: +36 30 948 6152

Duguláselhárítás Budakalász, Szentendre, Pomáz
 

Duguláselhárítás, csatornakamerázás Budakalászon,Szentendrén, Pomázon 

Cégem professzionális duguláselhárítással áll rendelkezésére Budakalász, Szentendre, Pomáz településeken. Legyen szó WC, mosdókagyló vagy konyhai lefolyó dugulásáról, én gyorsan és hatékonyan oldom meg a problémát. Professzionális szerszámokkal és precíz munkavégzéssel garantálom a hosszú távú megoldást.

Munkámat a mai kornak megfelelő szerszámokkal, gépekkel végzem. Lefolyó tisztítási munkálataimat általában Budakalászon, Szentendrén, Pomázon és vonzáskörzetükben szoktam folytatni.

A duguláselhárításokról minden esetben számlát állítok ki és három hónap garanciát vállalok az általam elvégzett munkára. Az áraim fix árak, nincs folyóméter díj, nincs kiszállási díj, nincs utólagos variálás az árakkal.

Pontosan érkezem az előre megbeszélt időpontra, de ha valami oknál fogva késnék (nem jellemző rám), akkor természetesen azt mielőbb közlöm a megrendelővel. A duguláselhárítást tiszta géppel és szerszámokkal végzem, munka befejeztével pedig tisztaságot hagyok magam után.

A munka időtartama általában 40-60 perc, de van olyan dugulás is, amelynek az elhárítása 2-3 órát vesz igénybe. Nem vagyok gyors szolgálat és egyedül dolgozom, ezért 1-2 órán belüli kiszállást nem minden esetben tudok biztosítani, de igyekszem minél előbb kiérkezni a dugulás helyszínére.

Hívás most: +36 30 948 6152

Duguláselhárítás Budakalász, Szentendre, Pomáz elérhetőség

 • H-P: 08:00-17:00-ig
 • Sz: Zárva
 • Vasárnap: Zárva
 • Munkaszüneti és ünnepnapokon : Zárva
Hívás most: +36 30 948 6152

Duguláselhárító eszközeim

 • Milwaukee M18 Fs akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 13-as, 10-es spirállal
 • Milwaukee M18 Pf akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 10-es, 8-as spirállal
 • Milwaukee M12 akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal
 • Ridgid Flexshaft K9-102+ lefolyótisztító készülék
 • Rothenberger Ropump Super Plus szívó-nyomó pumpa

A duguláselhárítást 40-es csőmérettől és a felett Milwaukee M18 akkumulátoros lefolyócső tisztító gépekkel végzem, 40-csőméret alatt Milwaukee m12-es akkumulátoros csőtisztító készüléket használok. Ezek a gépek és tartozékai úgy vannak kialakítva, hogy véletlenül se okozzanak kárt a pvc csőben.

A duguláselhárítás az esetek 99%-ban falbontás, betonbontás nélkül kivitelezhető, de sajnos vannak olyan esetek amikor elkerülhetetlen a bontás, például a falon belüli mosógép szifonoknál.

Duguláselhárítás, csatornatisztítás Budakalász, Szentendre, Pomáz területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával!

Duguláselhárítás, csatornakamerázás árak Budakalász, Szentendre, Pomáz 

Fix, előre megbeszélt árakon dolgozok Budakalászon, Szentendrén, Pomázon, így nem érheti önt meglepetés! Nincs óradíj, folyóméter díj, kiszállási díj. Telefonos egyeztetés során pontos összeget tudok mondani a duguláselhárítás költségről. A munkadíj összege nyilván függ az elvégzendő feladattól, tisztítandó csőátmérőtől. Áraim 10000ft-tól 30000ft-ig terjednek duguláselhárítás esetén. A kamerás csatornavizsgálat költsége helymeghatározással 30000ft Budakalász, Szentendre, Pomáz városokban.

A szolgáltatás ellenértékét fizetheti:

 • készpénzzel
 • bankkártyával
 • utalással

Korrekt duguláselhárítás Budakalász, Szentendre, Pomáz és vonzáskörzetükben

-azonnali árajánlat telefonon keresztül

-nincs kiszállási díj Budakalász, Szentendre, Pomáz területén

-fix duguláselhárítási árak

-nincs folyóméter díj, nincs óradíj

-számla az elvégzett munkáról

-három hónap garancia az elvégzett munkára

-tiszta duguláselhárítási munkavégzés

-pontos érkezés a duguláselhárítás helyszinére

-tiszta és ápolt megjelenés

-tanácsok dugulások megelőzésére, lofolyó csövek karbantartására

Az általam végzett duguláselhárítási,  lefolyótisztítási munkák Budakalászon, Szentendrén, Pomázon:

-Lakáson, épületen belüli duguláselhárítások: Wc, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, bidé, piszuár, padlóösszefolyó lefolyóvezetékeinek tisztítása

-Lakáson, épületen kívüli duguláselhárítások: külső csatorna alapvezetékeinek tisztítása

Telefonos egyeztetésnél felmerülő kérdések:

-a dugulás helyszíne /panelház, társasház, családiház/?

-mi dugult el?

-mióta van eldugulva?

-próbálkozott -e házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel?

-volt -e előzménye a dugulásnak?

-rendelkeznek -e lakásbiztosítással?

-melyik településről telefonált?

-volt -e már dugulása korábban is, ha volt akkor mennyi ideje, milyen gyakran fordul elő?

Hívás most: +36 30 948 6152

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás Milwaukee spirálgéppel
 

 A duguláselhárítás menete, technikái

A lefolyóvezetékbe spirált vezetek be, melyek mérete függ az éppen eldugult vezeték átmérőjétől. A spirált egy gép hajtja meg, melyhez tartozik egy védődob amiből a spirálok tudnak kifele és befele mozogni és forogni. A védődob felfogja a szennyeződéseket, csökkenti a vibrációt, védi otthona tisztaságát, épségét (nem karcolódik a járólap, parketta). A spirálok végére különböző tisztítófejeket lehet csatlakoztatni, pl egyenes tisztítófej, billenőfejes buzogány fej , tölcsér alakú tisztító fej, stb. Mosogató, padló összefolyó, wc dugulásnál 10-es, ill 13-as spirált alkalmazok. Mosdó és bidé dugulásnál 8-as és 10-es spirált használok. A gép és a spirál nem tesz kárt a lefolyó csövekben, ha a szakember szakszerűen használja az eszközeit. Zuhanyzónál és fürdőkádnál azon esetekben mikor nincs külső tisztítási lehetőség, ott egy speciális szívó-nyomó pumpát alkalmazok, vagy vegyszert.


Csatornakamerázás Budakalász, Szentendre, Pomáz 
 

A csatornakamerázás a modern duguláselhárítás egyik kiemelkedő eszköze. Speciális kamerával felszerelt eszközöm segítségével részletes vizsgálatot tudok végezni, felfedezni a dugulások okait és megoldani a problémákat Budakalászon, Szentendrén, Pomázon.

Csatornakamerát általában rendszeresen visszatérő dugulásoknál szoktak alkalmazni. A csőkamerával felderíthető, hogy mi okozza a rendszeresen előforduló dugulások kialakulását. A hiba sok minden lehet, pl: gyökérbenövés, roncsolódott cső, szétcsuszott illesztés, rossz lejtés, stb.

Hogyan segít nekünk a csatornakamerázás:


1. Dugulások gyors azonosítása:

A kamera pontosan rögzíti a csőrendszer állapotát, és segít azonnal azonosítani a dugulások helyét, mértékét és okait. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy célzottan kezeljük a problémát.

2. Gyökerek és sérülések feltárása:

A csatornakamera képes észlelni a gyökereket, repedéseket és egyéb sérüléseket a csőrendszerben. Ez kulcsfontosságú információ a hosszú távú megoldások kidolgozásához.

3. Helyes intervenció kiválasztása:

Az alapos vizsgálat alapján hatékonyabban tudjuk kiválasztani a megfelelő duguláselhárítási módszert vagy akár csőrendszer-javítási eljárást.

4. Megelőzés és karbantartás:

A csatornakamerázás nemcsak a problémákra való reagálást teszi lehetővé, hanem elősegíti a megelőzést és a rendszeres karbantartást is. Az időben észlelt apróbb problémákat könnyebben orvosolhatjuk, mielőtt komolyabb dugulások alakulnának ki.
 

Az általam vásárolt kamera egy Rothenberger Roscope i2000 25/16-os kamera( kamerafej átmérő 25mm, tolókábel hosszúság 16m), mely rendelkezik egy beépített jeladóval. A beépített jeladó lehetővé teszi a keresőmodul (Rothenberger Roloc Plus) használatát, mely pontosan behatárolja a kamerafej, illetve a hiba pontos helyét és mélységét.

Fontos, hogy a csőkamera csak kitisztított csőben lát! A kamerás szolgáltatás 50-es, 63-as, 110-es és 125-ös csőátmérőre vonatkozik!!! Igény esetén a kamera felvételeket emailben továbbítom.

Duguláselhárítás, csatornakamerázás Budakalász, Szentendre, Pomáz 06-30-948-6152

Duguláselhárításra kiterjedő lakásbiztosítás esetén:

Ha rendelkezik lakásbiztosítással és az kiterjed a duguláselhárításra is, akkor a nekem kifizetett összeget vissza igényelheti a biztosítójától az általam kiállított számla alapján. Önnek be sem kell mennie a biztosítójához, még csak a kárszakértőt sem kell várnia, egyszerűen email-en keresztül el lehet intézni és egy-két napon belül utalják is a pénzt, de ebben majd segítséget nyújtok önnek.


Duguláselhárítás Budakalász, Szentendre, Pomáz közösségi média


Az alábbi linkeken még több fényképet és videót tekinthet meg a duguláselhárítási tevékenységemről. Remélem, hogy ezekkel a fényképekkel és videókkal elnyerem megtisztelő bizalmát, továbbá nagyobb betekintést tudok nyújtani önnek a munkafolyamatokról.

Youtube csatorna

Facebook

Instagram

Twittwer(X)

Linkedin