Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd és vonzáskörzetükben

Hívás most: +36 30 948 6152


Vác, Sződliget, Kosd duguláselhárítás 06-30-948-6152


Üdvözlöm a weboldalamon!

Ha dugulása van, forduljon hozzám bizalommal! Munkámat a mai kornak megfelelő szerszámokkal, gépekkel végzem. Duguláselhárítási munkálataimat általában Vác, Sződliget, Kosd vonzáskörzetében szoktam folytatni. 

A duguláselhárításokról minden esetben számlát állítok ki és három hónap garanciát vállalok az általam elvégzett munkára. Az áraim fix árak, nincs folyóméter díj, nincs kiszállási díj, nincs utólagos variálás az árakkal. 

A duguláselhárítást 40-es csőmérettől és a felett Milwaukee M18 akkumulátoros lefolyócső tisztító gépekkel végzem, 40-csőméret alatt Milwaukee m12-es akkumulátoros csőtisztító készüléket használok. Ezek a gépek és tartozékai úgy vannak kialakítva, hogy véletlenül se okozzanak kárt a pvc csőben. 

A duguláselhárítás az esetek 99%-ban falbontás, betonbontás nélkül kivitelezhető, de sajnos találkoztam már olyan esettel amikor elkerülhetetlen volt a bontás. A falon belüli mosógép szifonoknál a bontás sajnos biztosra vehető. 

Pontosan érkezem az előre megbeszélt időpontra, de ha valami oknál fogva késnék (nem jellemző rám), akkor természetesen azt mielőbb közlöm a megrendelővel. A duguláselhárítást tiszta géppel és szerszámokkal végzem, munka befejeztével pedig tisztaságot hagyok magam után. 

A duguláselhárítás időtartama általában 1-1,5 óra, de van olyan dugulás is, amelynek az elhárítása 3-4 órát vesz igénybe. Nem vagyok gyors szolgálat és egyedül dolgozom, ezért 1-2 órán belüli kiszállást nem minden esetben tudok biztosítani, de igyekszem minél előbb kiérkezni a dugulás helyszínére. Az elérhetőségemről itt a  kapcsolat menüpontban, vagy lejjebb görgetve tudnak tájékozódni. Megelőző duguláselhárítási karbantartást is vállalok Vác, Sződliget, Kosd területén. 

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával!

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd elérhetőség:

Hívás most: +36 30 948 6152

H-P: 08:00-17:00-ig

Sz: 08:00-12:00-ig

Vasárnap: Zárva

Munkaszüneti és ünnepnapokon : Zárva

Duguláselhárító eszközeim

Milwaukee M18 Fs akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 13-as, 10-es spirállal
 
Milwaukee M18 Pf akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 10-es, 8-as spirállal

Milwaukee M12 akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal

Rothenberger Ropump Super Plus szívó-nyomó pumpa

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd és környékükön

Tiszta munkavégzés, pontos helyszínre érkezés! Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával. 


Vác, Sződliget, Kosd duguláselhárítás fix áron 06-30-948-6152

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd területén

Megbízható, korrekt duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd és vonzáskörzetükben

-nincs kiszállási díj Vác, Sződliget, Kosd területén

-fix duguláselhárítási árak

-nics folyóméter díj, nincs óradíj

-számla az elvégzett munkáról

-3 hónap garancia a duguláselhárításra

-tiszta duguláselhárítási munkavégzés

-pontos érkezés a duguláselhárítás helyszínére

-tiszta és ápolt megjelenés

-tanácsadás dugulások megelőzésére, lefolyó csövek karbantartására

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd szolgáltatási területek:

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd területén és vonzáskörzetükben. Ezen területeken ingyenes kiszállási díjat tudok biztosítani, akár külső, vagy belső dugulásról legyen is szó. A kiszállás gyorsaságát nagyban meghatározza, hogy éppen mennyi duguláselhárítási munkám van és hogy hol vannak ezek a lefolyótisztítási munkálatok. 

Duguláselhárítás és lefolyótisztítás az alábbi településeken kiszállási díj nélkül: Vác, Sződliget, Kosd, Dunakeszi, Göd, Fót, Verőce, Kismaros, Nagymaros, Veresegyház, Szada, Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád, Pomáz, Szentendre, Budakalász, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Mogyoród, Gödöllő, Kerepes, Szilasliget, Zebegény, Szob, Üröm, Vecsés, Pécel, Maglód, Gyömrő.  

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd árak

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Vácon, Sződligeten, Kosdon?

A duguláselhárítási árak mértékét nagyban befolyásolja, hogy mi van eldugulva és hogy milyen szerszámmal kell elhárítani azt. Áraim 8000ft-tól 25000 ft-ig terjednek, mert más egy enyhe mosdó ágvezetékének duguláselhárítása és más egy keményen ledugult külső alapvezeték kitisztítása. Azt fontos tudni, hogy előre megbeszélt fix árakon dolgozok, nem variálok utólagosan. Nem alkalmazok folyóméter díjat, óra díjat. Mindegy, hogy 1 óra alatt van meg a munka, vagy 3 óra alatt. Mindegy, hogy 8 m duguláselhárító spirált kell alkalmaznom, vagy 30 m-ert. Nem trükközök a nettó és bruttó szavak használatával! Áraim bruttóban értendőek! Minden esetben számlát állítok ki és garanciát vállalok az általam elvégzett duguláselhárítási munkára. Van lehetőség dugulás megelőző karbantartásra is! Kiszállási díjat nem számolok fel! Dugulások megszüntetése szakszerűen, garanciával!

Profi duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd

Az általam végzett duguláselhárítások: 

Mosogató duguláselhárítás, mosdó duguláselhárítás, fürdőkád duguláselhárítás, zuhanyzó duguláselhárítás, piszuár duguláselhárítás, bidé duguláselhárítás, wc duguláselhárítás, padló összefolyó duguláselhárítás, külső alapvezeték duguláselhárítás.

Dugulást megelőző karbantartás Vác, Sződliget, Kosd: 06-30-948-6152

Telefonos egyeztetésnél felmerülő kérdések:

-a dugulás helyszíne /panelház, társasház, családiház/?

-mi dugult el?

-mióta van eldugulva?

-próbálkozott -e házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel?

-volt -e előzménye a dugulásnak?

-rendelkeznek -e lakásbiztosítással?

-melyik településen található a dugulás?

-volt -e már dugulása, ha volt akkor mennyi ideje, milyen gyakran?

Bontás nélküli duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd

Dugulás megelőzés, lefolyórendszer karbantartás Vác, Sződliget, Kosd:

Mosogató: ne öntsünk olajat és zsírt a lefolyóba, minél melegebb és bő vízzel mosogassunk, lehetőleg ne vigyük túlzásba a mosogatószerek használatát. Ha kialakult a dugulás, akkor lehetőleg ne próbálkozzunk slaggal átmosatni a lefolyórendszert, mert az csak időleges megoldás. Sokan azt hiszik, hogy a konyhai lefolyó slaggal való átmosatása jó módszer, de valójában csak idő kérdése, hogy mikor dugul le újra. A slagos módszernél a víz csak utat tör magának a leggyengébb ponton, de a lerakódott zsírt nem távolítja el. Ahogy telik az idő egyre zsírosabbá válik ezáltal a konyhai lefolyó és értelem szerűen nehezebbé és koszosabbá válik a tisztítása. Ha rendelkeznek mosogató géppel, akkor azt javaslom, hogy minden második-harmadik géphasználat után eresszék tele a ledugózott mosogatót és végezzenek egy öblítést. Ez az öblítés segít abban, hogy a mosogatógép után maradt szennyeződések ne rakódjanak le a lefolyó rendszerünkbe, ezzel is megelőzve a dugulás kialakulását. Mosogatógépünknél inkább a folyékony mosogatószert használjunk. Mosdó, bidé, zuhanyzó, fürdőkád: használjunk szűrőket, havonta, kéthavonta lehet lefolyótisztító gélt, vagy ecetet önteni a szifonokba, majd fél óra-óra elteltével forróvízzel öblítést végezni. Wc: ne dobjunk ételmaradékot, tampont popsitörlőt a wc-be. A Wc-be karbantartás céljából 3 havonta lehet fél liter sósavat önteni (lemarja a vízkövet a kagyló bűzelzárójából). Padló összefolyónkat 3-4 havonta nem árt kitakarítani domestosos vízzel. Külső alapvezeték: a kertben, illetve az udvarban lévő csatorna tisztítókon keresztül az akna irányába évente kétszer slaggal ki lehet mosatni. Ha már kialakult a dugulás, akkor lehet próbálkozni a házi praktikákkal, ecet+ szódabikarbóna, lefolyótisztító gél, barkácsboltban kapható csőgörény, wc pumpa. Csőgörény használatakor figyeljünk arra, hogy ne tegyünk kárt a lefolyó csőbe, ne erőltessük, ha megakad, mert az törést és repedést okozhat. Továbbá kerüljük el a spirál megcsavarodását a csőben, mert ha megcsavarodik, akkor beleszorulhat a lefolyóba és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet. Vegyszerek használatakor fokozottan ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön bőrünkre és szemünkbe a maróhatású anyag, továbbá biztosítsuk a szellőzést, légcserét. Gyerekek elől gondosan zárjuk el ezeket a kemikáliákat! Ezek a házi módszerek beválhatnak enyhébb dugulások esetén, azonban makacsabb dugulásoknál biztos, hogy nem járnak sikerrel. Arra nagyon figyeljünk, hogy a lefolyótisztító granulátumokat (szemcsés, darabos) kerüljük, mert azok beleköthetnek a szifonba és a lefolyócsőbe. További érdekességeket a duguláselhárítás blog-ban találhatnak. Ha nem sikerült megoldani az otthoni eszközökkel a dugulást, akkor önnek duguláselhárító szakemberre van szüksége!

Duguláselhárítás spirálgéppel 

A lefolyóvezetékbe spirálokat helyezek, melyek mérete függ az éppen eldugult vezetéktől. A spirálokat egy gép hajtja meg, melyhez tartozik egy védőcső amiben a spirálok tudnak mozogni és forogni. A védőcső felfogja a szennyeződéseket, csökkenti a vibrációt, védi otthona tisztaságát, épségét (nem karcolódik a járólap, parketta). A spirálok végére különböző tisztítófejeket lehet csatlakoztatni, pl egyenes fúró, buzogány fúró, tölcséres fúró, stb. Mosogató, padló összefolyó, wc dugulásnál 16-os, ill 22-es spirált alkalmazok. Mosdó és bidé dugulásnál 8-as és 10-es spirált használok. A gép és a spirál nem tesz kárt a lefolyó csövekben, ha a szakember szakszerűen használja az eszközeit. Zuhanyzónál és fürdőkádnál azon esetekben mikor nincs külső tisztítási lehetőség, ott egy speciális szívó-nyomó pumpát alkalmazok, vagy vegyszert.

Fix áras duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd

Duguláselhárításra kiterjedő lakásbiztosítás esetén:

Ha rendelkezik lakásbiztosítással és az kiterjed a duguláselhárításra is, akkor a nekem kifizetett összeget vissza igényelheti a biztosítójától az általam kiállított számla alapján. Önnek be sem kell mennie a biztosítójához, még csak a kárszakértőt sem kell várnia, egyszerűen email-en keresztül el lehet intézni és egy-két napon belül utalják is a pénzt, de ebben majd segítséget nyújtok önnek.

Köszönöm, hogy meglátogatta a weboldalamat!

Kovács Zoltán duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd

06-30-948-6152

Duguláselhárítás Vác, Sződliget, Kosd

https://www.facebook.com/dugulaselharitaskz/

https://twitter.com/Dugulselhrts2?s=09