Duguláselhárítás, csatorna tisztítás Budapest 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld

Duguláselhárítás, csatorna tisztítás 16. kerületben, Cinkotán, Mátyásföldön

Hívás most: +36 30 948 6152

Üdvözlöm a weboldalamon!

Munkámat a mai kornak megfelelő szerszámokkal, gépekkel végzem. Lefolyó tisztítási munkálataimat általában Budapest 16. kerületében, Cinkotán, Mátyásföldön és vonzáskörzetükben szoktam folytatni. 

A duguláselhárításokról minden esetben számlát állítok ki és három hónap garanciát vállalok az általam elvégzett munkára. Az áraim fix árak, nincs folyóméter díj, nincs kiszállási díj, nincs utólagos variálás az árakkal. 

A duguláselhárítást 40-es csőmérettől és a felett Milwaukee M18 akkumulátoros lefolyócső tisztító gépekkel végzem, 40-csőméret alatt Milwaukee m12-es akkumulátoros csőtisztító készüléket használok. Ezek a gépek és tartozékai úgy vannak kialakítva, hogy véletlenül se okozzanak kárt a pvc csőben.

A lefolyó csövek tisztítása az esetek 99%-ban falbontás, betonbontás nélkül kivitelezhető, de sajnos találkoztam már olyan esettel amikor elkerülhetetlen volt a bontás. A falon belüli mosógép szifonoknál a bontás sajnos biztosra vehető. 

Pontosan érkezem az előre megbeszélt időpontra, de ha valami oknál fogva késnék (nem jellemző rám), akkor természetesen azt mielőbb közlöm a megrendelővel. A duguláselhárítást tiszta géppel és szerszámokkal végzem, munka befejeztével pedig tisztaságot hagyok magam után. 

A munka időtartama általában 1-1,5 óra, de van olyan dugulás is, amelynek az elhárítása 3-4 órát vesz igénybe. Nem vagyok gyors szolgálat és egyedül dolgozom, ezért 1-2 órán belüli kiszállást nem minden esetben tudok biztosítani, de igyekszem minél előbb kiérkezni a dugulás helyszínére. Az elérhetőségemről itt a kapcsolat menüpontban tudnak tájékozódni. Megelőző karbantartást is vállalok 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld területén. 

Duguláselhárítás, csatorna tisztítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával!


Duguláselhárítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld elérhetőség

Hívás most: +36 30 948 6152

H-P: 08:00-17:00-ig

Sz: 08:00-12:00-ig

Vasárnap: Zárva

Munkaszüneti és ünnepnapokon : Zárva

Duguláselhárító eszközeim

Milwaukee M18 Fs akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 13-as, 10-es spirállal
 
Milwaukee M18 Pf akkumulátoros lefolyócső tisztító készülék 10-es, 8-as spirállal

Milwaukee M12 akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal

Rothenberger Ropump Super Plus szívó-nyomó pumpa

Duguláselhárítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld és környékükön

Tiszta munkavégzés, pontos helyszínre érkezés! Duguláselhárítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával. 

16.kerület, Cinkota, Mátyásföld duguláselhárítás fix áron, garanciával, kiszállási díj nélkül 06-30-948-6152


Duguláseháritás, lefolyók tisztitása Budapest 16. kerületében, Cinkotán, Mátyásföldön 


Megbizható, korrekt duguláselhárítási munkavégzés Budapest 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld és vonzáskörzetükben

-azonnali árajánlat telefonon keresztül

-nincs kiszállási díj 16. kerület területén

-fix duguláselhárítási árak

-nincs folyóméter díj, nincs óradíj

-számla az elvégzett munkáról

-három hónap garancia az elvégzett munkára

-tiszta duguláselhárítási munkavégzés

-pontos érkezés a duguláselhárítás helyszinére

-tiszta és ápolt megjelenés

-tanácsok dugulások megelőzésére, lofolyó csövek karbantartására

Duguláselhárítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld árak


Mennyibe kerül a lefolyó tisztítás a 16. kerületben, Cinkotán, Mátyásföldön?

A duguláselhárítási árak mértékét nagyban befolyásolja, hogy mi van eldugulva és hogy milyen szerszámmal kell elhárítani azt. Áraim 8000 ft-tól 25000 ft-ig terjednek, mert más egy enyhe mosdó ágvezetékének duguláselhárítása és más egy keményen ledugult külső alapvezeték kitisztítása. Azt fontos tudni, hogy előre megbeszélt fix árakon dolgozok, nem variálok utólagosan. Nem alkalmazok folyóméter díjat, óra díjat. Mindegy, hogy 1 óra alatt van meg a munka, vagy 3 óra alatt. Mindegy, hogy 8 m duguláselhárító spirált kell alkalmaznom, vagy 30 m-ert. Nem trükközök a nettó és bruttó szavak használatával! Áraim bruttóban értendőek! Minden esetben számlát állítok ki és garanciát vállalok az általam elvégzett duguláselhárítási munkára. Van lehetőség dugulás megelőző karbantartásra is! Kiszállási díjat nem számolok fel! Dugulások megszüntetése szakszerűen, garanciával!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld szolgáltatási területek

Duguláselhárítás, csatorna tisztítás 16. kerület területén és vonzáskörzetében. Budapest 16. kerület, Budapest 17. kerület, Szentendre, Pomáz, Budakalász, Dunakeszi, Göd, Fót, Sződliget, Kosd, Vác, Verőce, Kismaros, Nagymaros, Veresegyház, Szada, Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Üröm, Mogyoród, Gödöllő, Kerepes, Szilasliget, Szob, Zebegény, Vecsés, Pécel, Maglód, Gyömrő. Ezen területeken ingyenes kiszállási díjat tudok biztosítani, akár külső, vagy belső dugulásról legyen is szó. A kiszállás gyorsaságát nagyban meghatározza, hogy éppen mennyi munkám van és hogy hol vannak helyileg ezek a lefolyótisztítási munkálatok.  

Profi duguláselhárítás, csatorna karbantartás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld
 

Az általam végzett duguláselhárítási munkák:

-Lakáson, épületen belüli duguláselhárítások: Wc, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, bidé, piszuár, padlóösszefolyó vezetékeinek tisztítása

-Lakáson, épületen kívüli duguláselhárítások: külső alapvezetékek tisztítása

Dugulást megelőző karbantartás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld 06-30-948-6152

Telefonos egyeztetésnél felmerülő kérdések:

-a dugulás helyszíne /panelház, társasház, családiház/?

-mi dugult el?

-mióta van eldugulva?

-próbálkozott -e házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel?

-volt -e előzménye a dugulásnak?

-rendelkeznek -e lakásbiztosítással?

-melyik településről telefonált?

-volt -e már dugulása korábban is, ha volt akkor mennyi ideje, milyen gyakran fordul elő?

Hívás most: +36 30 948 6152

Duguláselhárítás 16. kerület és vonzáskörzetében


Dugulás megelőzés, lefolyórendszer karbantartás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld 

Mosogató: ne öntsünk olajat és zsírt a lefolyóba, minél melegebb és bő vízzel mosogassunk, lehetőleg ne vigyük túlzásba a mosogatószerek használatát. Ha kialakult a dugulás, akkor lehetőleg ne próbálkozzunk slaggal átmosatni a lefolyórendszert, mert az csak időleges megoldás. Sokan azt hiszik, hogy a konyhai lefolyó slaggal való átmosatása jó módszer, de valójában csak idő kérdése, hogy mikor dugul le újra. A slagos módszernél a víz csak utat tör magának a leggyengébb ponton, de a lerakódott zsírt nem távolítja el. Ahogy telik az idő egyre zsírosabbá válik ezáltal a konyhai lefolyó és értelem szerűen nehezebbé és koszosabbá válik a tisztítása. Ha rendelkeznek mosogató géppel, akkor azt javaslom, hogy minden második-harmadik géphasználat után eresszék tele a ledugózott mosogatót és végezzenek egy öblítést. Ez az öblítés segít abban, hogy a mosogatógép után maradt szennyeződések ne rakódjanak le a lefolyó rendszerünkbe, ezzel is megelőzve a dugulás kialakulását. Mosogatógépünknél inkább a folyékony mosogatószert használjunk.

Mosdó, bidé, zuhanyzó, fürdőkád: használjunk szűrőket, havonta, kéthavonta lehet lefolyótisztító gélt, vagy ecetet önteni a szifonokba, majd fél óra-óra elteltével forróvízzel öblítést végezni. 

Wc: ne dobjunk ételmaradékot, tampont, popsitörlőt a wc-be. A Wc-be karbantartás céljából 3 havonta lehet fél liter sósavat önteni (lemarja a vízkövet a kagyló  bűzelzárójából).

  Padló összefolyónkat  3-4 havonta nem árt kitakarítani domestosos vízzel.

 Külső alapvezeték: a kertben, illetve az udvarban lévő csatorna tisztítókon keresztül az akna irányába évente kétszer slaggal ki lehet mosatni. 

Ha már kialakult a dugulás, akkor lehet próbálkozni a házi praktikákkal, ecet+ szódabikarbóna, lefolyótisztító gél, barkácsboltban kapható csőgörény, wc pumpa. Csőgörény használatakor figyeljünk arra, hogy ne tegyünk kárt a lefolyó csőbe, ne erőltessük, ha megakad, mert az törést és repedést okozhat. Továbbá kerüljük el a spirál megcsavarodását a csőben, mert ha megcsavarodik, akkor beleszorulhat a lefolyóba és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet. Vegyszerek használatakor fokozottan ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön bőrünkre és szemünkbe a maróhatású anyag, továbbá biztosítsuk a szellőzést, légcserét. Gyerekek elől gondosan zárjuk el ezeket a kemikáliákat! Ezek a házi módszerek beválhatnak enyhébb dugulások esetén, azonban makacsabb dugulásoknál biztos, hogy nem járnak sikerrel. Arra nagyon figyeljünk, hogy a lefolyótisztító granulátumokat (szemcsés, darabos) kerüljük, mert azok beleköthetnek a szifonba és a lefolyócsőbe. További érdekességeket a duguláselhárítás blogban találhatnak. Ha nem sikerült megoldani az otthoni eszközökkel a dugulást, akkor önnek duguláselhárító szakemberre van szüksége!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás Milwaukee spirálgéppel

A lefolyóvezetékbe spirált vezetek be, melyek mérete függ az éppen eldugult vezeték átmérőjétől. A spirált egy gép hajtja meg, melyhez tartozik egy védődob amiből a spirálok tudnak kifele és befele mozogni és forogni. A védődob felfogja a szennyeződéseket, csökkenti a vibrációt, védi otthona tisztaságát, épségét (nem karcolódik a járólap, parketta). A spirálok végére különböző tisztítófejeket lehet csatlakoztatni, pl egyenes tisztítófej, billenőfejes buzogány fej , tölcsér alakú tisztító fej, stb. Mosogató, padló összefolyó, wc dugulásnál 10-es, ill 13-as spirált alkalmazok. Mosdó és bidé dugulásnál 8-as és 10-es spirált használok. A gép és a spirál nem tesz kárt a lefolyó csövekben, ha a szakember szakszerűen használja az eszközeit. Zuhanyzónál és fürdőkádnál azon esetekben mikor nincs külső tisztítási lehetőség, ott egy speciális szívó-nyomó pumpát alkalmazok, vagy vegyszert.

Fix áras duguláselhárítás, csatorna tisztítás a 16. kerületben, Cinkotán, Mátyásföldön


Duguláselhárításra kiterjedő lakásbiztosítás esetén:

Ha rendelkezik lakásbiztosítással és az kiterjed a duguláselhárításra is, akkor a nekem kifizetett összeget vissza igényelheti a biztosítójától az általam kiállított számla alapján. Önnek be sem kell mennie a biztosítójához, még csak a kárszakértőt sem kell várnia, egyszerűen email-en keresztül el lehet intézni és egy-két napon belül utalják is a pénzt, de ebben majd segítséget nyújtok önnek.

Köszönöm, hogy meglátogatta a weboldalamat!

Kovács Zoltán duguláselhárítás, lefolyó tisztítás 16. kerület, Cinkota, Mátyásföld

06-30-948-6152