Duguláselhárítás fizetése bankártyával

2021.11.13

Fizesse bankkártyával a duguláselhárítás szolgáltatást


Mai világunkban egyre nagyobb teret nyer a bankkártyás fizetés, mert kényelmes, nem kell a készpénzzel bíbelődni (pl: pénzváltás) és nem utolsó sorban higiénikus. Egyre nő azon emberek száma akik nem tartanak otthonukban készpénzt vagy ha igen, akkor is csak pár ezer forintot. Külön probléma, hogy pénzt kell felvegyenek bankautomatából azért, hogy kifizethessék a duguláselhárító szakembert, vagy bármely más szakembert. Sokszor előfordult a duguláselhárítás befejeztével, hogy megkértek az ügyfeleim, vigyem el őket a bankautomatához, mert elfelejtettek pénzt felvenni. Ennek a kellemetlen helyzetnek vége! Ügyfeleim igényeit és elégedetségét figyelembe véve úgy döntöttem, hogy lehetővé teszem a duguláselhárítás bankkártyás, okoseszközös, utalásos fizetési lehetőségét.

Korrekt munka, kényelmes fizetés

Nálam már nem csak készpénzzel fizetheti a duguláselhárítási, lefolyótisztítási szolgáltatásaimat, hanem bankkártyával, okostelefonnal, okosórával és utalással is. Az okostelefonos és okosórás fizetés feltétele az, hogy az okos eszköze rendelkezzenek NFC chippel. Az általam használt eszköz egy Sumup Air kártyaolvasó, amely elfogad minden betéti és hitelkártyát, például:

- Visa

- Mastercard

- Maestro

- American Express

Sumup Air kártyaolvasó

A SumUp egy engedéllyel rendelkező fizetési intézmény, és megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

  • nincs havidíj
  • nincs szerződéses kötelezettség
  • csak egyetlen 1,95%-os tranzakciós díj

A Sumup Air kártyaolvasó egy kompakt eszköz melynek mérete: 84×84×23mm, és a súllya 141gramm, akár egy zsebben is elfér kényelmesen. Újratölthető lítium-ionos akkumulátorral rendelkezik amellyel 100%-os töltöttség mellett akár 500 tranzakció is lebonyolítható. Oled kijelzője napsütésben is jól látható. A működtetéséhez szükséges egy okostelefon, és a kártyaolvasóhoz tartozó okostelefonos applikáció. A bankkártya terminál és az okostelefon közötti kapcsolat Bluetooth segítségével jön létre.

 A kártyaolvasó minimum rendszer követelményei:

  • Bluetooth: 4.0
  • Android eszköznél: 4.4 vagy újabb operációs rendszer
  • Apple eszköznél: IOS 10 vagy újabb operációs rendszer

Ha ön vállalkozó, és beszerezne egy ilyen kártyaolvasót kedvezményes áron, akkor az alábbi linken megteheti:
 https://r.sumup.com/referrals/sHsTF?share_id=6i75rOkvyb0xec