Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás  Szigetmonostor, Horány


Szigetmonostor, Horány duguláselhárítás 06-30-948-6152

Üdvözlöm a weboldalamon!

Ha dugulása van, forduljon hozzám bizalommal! Munkámat a mai kornak megfelelő szerszámokkal, gépekkel végzem. Duguláselhárítási munkálataimat általában Szigetmonostor, Horány és vonzáskörzetükben szoktam folytatni. A duguláselhárításokról minden esetben számlát állítok ki és három hónap garanciát vállalok az általam elvégzett munkára. Az áraim fix árak, nincs folyóméter díj, nincs kiszállási díj, nincs utólagos variálás az árakkal. A duguláselhárítást 40-es csőmérettől csőtisztító géppel végzem, 40-csőméret alatt kézi duguláselhárító spirál szerszámot használok. A duguláselhárítás az esetek 99%-ban falbontás, betonbontás nélkül kivitelezhető, de sajnos találkoztam már olyan esettel amikor elkerülhetetlen volt a bontás. Pontosan érkezem az előre megbeszélt időpontra, de ha valami oknál fogva késnék (nem jellemző rám), akkor természetesen azt mielőbb közlöm a megrendelővel. A duguláselhárítást tiszta géppel és szerszámokkal végzem, munka befejeztével pedig tisztaságot hagyok magam után. A duguláselhárítás időtartama általában 1-1,5 óra, de van olyan dugulás is, hogy 3-4 órát igénybe vesz az elhárítása. Nem vagyok gyors szolgálat és egyedül dolgozom, ezért 1-2 órán belüli kiszállást nem minden esetben tudok biztosítani, de igyekszem minél előbb kiérkezni a dugulás helyszínére. Megelőző duguláselhárítási karbantartást is vállalok Szigetmonostor, Horány területén. Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával!

Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány
Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány

Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány és környékén

Tiszta munkavégzés, pontos helyszínre érkezés! Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány területén kiszállási díj nélkül, számlával, garanciával. 

Profi duguláselhárítás
Profi duguláselhárítás

Duguláselhárító eszközeim

Rothenberger r550 és r600-as duguláselhárító gép 16-os és 22-es spirállal

Milwaukee m12 akkumulátoros duguláselhárító készülék 8-as és 6-os spirállal

Rothenberger Ropump Super Plus szívó-nyomó pumpa

Bontás nélküli duguláselhárítás
Bontás nélküli duguláselhárítás

Duguláselhárítás  Szigetmonostor, Horány elérhetőség:

Tel: 06-30-948-6152

dugulaselharitaskz@gmail.com

https://www.facebook.com/dugulaselharitaskz/  

H-P: 08:00-17:00-ig

Sz: 08:00-12:00-ig

Vasárnap: Zárva

Munkaszüneti és ünnepnapokon : Zárva

Szigetmonostor, Horány duguláselhárítás fix áron, garanciával, kiszállási díj nélkül 06-30-948-6152

Duguláselhárítás  Szigetmonostor, Horány területén

Megbízható, korrekt duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány és vonzáskörzetében

-nincs kiszállási díj Szigetmonostor, Horány területén

-fix duguláselhárítási árak

-nincs folyóméter díj, nincs óradíj

-számla az elvégzett munkáról

-3 hónap garancia a duguláselhárításra

-tiszta duguláselhárítási munkavégzés

-pontos érkezés a duguláselhárítás helyszínére

-tiszta és ápolt megjelenés

Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány szolgáltatási területek:

Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány területén és vonzáskörzetében. Ezen területeken ingyenes kiszállási díjat tudok biztosítani, akár külső, vagy belső dugulásról legyen is szó. A kiszállás gyorsaságát nagyban meghatározza, hogy éppen mennyi duguláselhárítási munkám van és hogy hol vannak ezek a lefolyótisztítási munkálatok.   

Duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány árak

Mennyibe kerül a duguláselhárítás Szigetmonostoron, Horányon?

A duguláselhárítási árak mértékét nagyban befolyásolja, hogy mi van eldugulva és hogy milyen szerszámmal kell elhárítani azt. Áraim 8000ft-tól 25000 ft-ig terjednek, mert más egy enyhe mosdó ágvezetékének duguláselhárítása és más egy keményen ledugult külső alapvezeték kitisztítása. Azt fontos tudni, hogy előre megbeszélt fix árakon dolgozok, nem variálok utólagosan. Nem alkalmazok folyóméter díjat, óra díjat. Mindegy, hogy 1 óra alatt van meg a munka, vagy 3 óra alatt. Mindegy, hogy 8 m duguláselhárító spirált kell alkalmaznom, vagy 30 m-ert. Nem trükközök a nettó és bruttó szavak használatával! Áraim bruttóban értendőek! Minden esetben számlát állítok ki és garanciát vállalok az általam elvégzett duguláselhárítási munkára. Van lehetőség dugulás megelőző karbantartásra is! Kiszállási díjat nem számolok fel! Dugulások megszüntetése szakszerűen, garanciával!

Profi duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány

Az általam végzett duguláselhárítások: 

Mosogató duguláselhárítás, mosdó duguláselhárítás, fürdőkád duguláselhárítás, zuhanyzó duguláselhárítás, pissuár duguláselhárítás, bidé duguláselhárítás, wc duguláselhárítás, padló összefolyó duguláselhárítás, külső alapvezeték duguláselhárítás.

Dugulást megelőző karbantartás Szigetmonostor, Horány 06-30-948-6152

Telefonos egyeztetésnél felmerülő kérdések:

-a dugulás helyszíne /panelház, társasház, családiház/?

-mi dugult el?

-mióta van eldugulva?

-próbálkozott -e házilag megoldani a dugulást, ha igen, akkor mivel?

-volt -e előzménye a dugulásnak?

-rendelkeznek -e lakásbiztosítással?

-melyik településen található a dugulás?

-volt -e már dugulása, ha volt akkor mennyi ideje, milyen gyakran?

Bontás nélküli duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány 06-30-948-6152

Dugulás megelőzés, lefolyórendszer karbantartás Szigetmonostor, Horány

Mosogató: ne öntsünk olajat és zsírt a lefolyóba, minél melegebb és bő vízzel mosogassunk, lehetőleg ne vigyük túlzásba a mosogatószerek használatát. Ha kialakult a dugulás, akkor lehetőleg ne próbálkozzunk slaggal átmosatni a lefolyórendszert, mert az csak időleges megoldás. Sokan azt hiszik, hogy a konyhai lefolyó slaggal való átmosatása jó módszer, de valójában csak idő kérdése, hogy mikor dugul le újra. A slagos módszernél a víz csak utat tör magának a leggyengébb ponton, de a lerakódott zsírt nem távolítja el. Ahogy telik az idő egyre zsírosabbá válik ezáltal a konyhai lefolyó és értelem szerűen nehezebbé és koszosabbá válik a tisztítása. Ha rendelkeznek mosogató géppel, akkor azt javaslom, hogy minden második-harmadik géphasználat után eresszék tele a ledugózott mosogatót és végezzenek egy öblítést. Ez az öblítés segít abban, hogy a mosogatógép után maradt szennyeződések ne rakódjanak le a lefolyó rendszerünkbe, ezzel is megelőzve a dugulás kialakulását. Mosogatógépünknél inkább a folyékony mosogatószert használjunk. Mosdó, bidé, zuhanyzó, fürdőkád: használjunk szűrőket, havonta, kéthavonta lehet lefolyótisztító gélt, vagy ecetet önteni a szifonokba, majd fél óra-óra elteltével forróvízzel öblítést végezni. Wc: ne dobjunk ételmaradékot, tampont popsitörlőt a wc-be. A Wc-be karbantartás céljából 3 havonta lehet fél liter sósavat önteni (lemarja a vízkövet a kagyló bűzelzárójából). Padló összefolyónkat 3-4 havonta nem árt kitakarítani domestosos vízzel. Külső alapvezeték: a kertben, illetve az udvarban lévő csatorna tisztítókon keresztül az akna irányába évente kétszer slaggal ki lehet mosatni. Ha már kialakult a dugulás, akkor lehet próbálkozni a házi praktikákkal, ecet+ szódabikarbóna, lefolyótisztító gél, barkácsboltban kapható csőgörény, wc pumpa. Ezek a házi módszerek beválhatnak enyhébb dugulások esetén, azonban makacsabb dugulásoknál biztos, hogy nem járnak sikerrel. Arra nagyon figyeljünk, hogy a lefolyótisztító granulátumokat (szemcsés, darabos) kerüljük, mert azok beleköthetnek a szifonba és a lefolyócsőbe. Ha nem sikerült megoldani az otthoni eszközökkel a dugulást, akkor önnek duguláselhárító szakemberre van szüksége!

Duguláselhárítás csőspirállal:

A lefolyóvezetékbe spirálokat helyezek, melyek mérete függ az éppen eldugult vezetéktől. A spirálok végére különböző tisztítófejeket lehet csatlakoztatni, pl egyenes fúró, buzogány fúró, tölcséres fúró, stb. Mosogató, padló összefolyó, wc dugulásnál 16-os, ill 22-es spirált alkalmazok. Mosdó és bidé dugulásnál 8-as és 10-es spirált használok. Zuhanyzónál és fürdőkádnál azon esetekben mikor nincs külső tisztítási lehetőség, ott egy speciális szívó-nyomó pumpát alkalmazok, vagy vegyszert.

Fix áras duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány

Duguláselhárításra kiterjedő lakásbiztosítás esetén:

Ha rendelkezik lakásbiztosítással és az kiterjed a duguláselhárításra is, akkor a nekem kifizetett összeget vissza igényelheti a biztosítójától az általam kiállított számla alapján. Önnek be sem kell mennie a biztosítójához, még csak a kárszakértőt sem kell várnia, egyszerűen email-en keresztül el lehet intézni és egy-két napon belül utalják is a pénzt, de ebben majd segítséget nyújtok önnek.

Köszönöm, hogy meglátogatta a weboldalamat!

Kovács Zoltán duguláselhárítás Szigetmonostor, Horány

06-30-948-6152


https://www.facebook.com/dugulaselharitaskz/